14. 06 – ПЪЛНОЛУНИЕ в Стрелец

Време е за освобождаване на емоционалната енергия, умственото претоварване и духовната умора. Ще се изправите пред въпросите дали сте готови да пуснете неща, които вече не ви служат и как да продължите пътя си. Когато се освободите от стари истории, спомени и вярвания, които вече не ви подкрепят емоционално, умствено и духовно, тогава с лекота се отварят нови възможности.
Стрелец е знакът на късмета, крупните финанси, обученията, дългите пътувания, хората, които са далеч от вас, чужденци, философските възгледи, личното развитие. Затова Пълнолунието дава шанс за осмисляне и приключване на дейности и отношения свързани с мястото ви в този свят, висшето образование, квалификациите, продължителните обучения, чужд език.

Луната акцентира върху емоционалното влияние на комуникациите, кратките пътувания, отношенията с братя/сестри и близки приятели, средното образование, кратките обучения.
Пълнолунието прави труден аспект с Нептун в сектора на здравето и ежедневните ангажименти и навици. Ако не направите някаква промяна или не се погрижите за здравословния си начин на живот, нараства вероятността да се разболеете. Негативните емоции, клюки и лъжи създават допълнителен психическия дисбаланс и вреда за здравето. За съжаление те могат да дойдат от близките роднини и приятели.
Сега е подходящ период да излекувате отношенията, които ви карат да страдате или да се чувствате изтощени. Животът в илюзии ще има своите сътресения.
Пълнолунието в Стрелец напомня за намеренията около Коледа, насочени към предстоящата година. Спомнете си за малките и големи планове, които имахте преди шест месеца. Дали да ги промените ще разберете въпреки лавината от комуникации с нови или познати хора. Те ще ви насочват към правилния избор, ако трябва да промените намеренията си за финансово и духовно развитие.
Луна в Стрелец и Слънце в Близнаци носят толкова много информация, че може да се изгубите, да усещате как пропилявате времето си в разговори без някаква конкретна тема, цел или резултат. Събирайте информация, защото няма нищо случайно в това, което ви се случва.
За да релаксирате, наблегнете на забавленията – спорт, танци, театър, концерт или просто филм или музика у дома.
След пълнолунието следват 2 седмици, в които е добре да работите за своето духовно усъвършенстване, да завършите дейностите, които сте започнали и да се откажете от вредни навици.