10. 06 – Меркурий и Плутон – ментална сила

Когато Плутон се намеси това, което мислите и чувствате се преплита и сякаш отгатвате какво искат другите. По тази причина можете да проведете доста интересни разговори и да постигнете целта си, поднасяйки на опонента или партньора това, което иска да чуе.
Ако се занимавате с продажби и договаряне на големи покупки, имате шанс за успех. Може да финализирате сделка за имот или автомобил, както и за по-скъпи електронни уреди.
В разговорите може да повлияете сериозно и да промените живота на някого. Затова  бъдете особено внимателни да не действате с нечисти намерения, защото не след дълго  справедливостта ще ви настигне. Поради възможностите за повлияване на дълбоко психологично и ментално ниво е необходимо да се пазите от обсебващи личности.
Възможно е да чуете идея, която да промени живота ви или да преоткриете смисъла на нещата по пътя си.

Приятелство или партньорство, което започва под това влияние може да се окаже доста съдбовно или носещо силни емоции.
Внимавайте покрай интересните запознанства да не попаднете на престъпници, наркомани или психично нестабилни хора.
Времето е подходящо за консултации с психолог или да опитате регресия, хипноза или други подобни занимания, които да ви помогнат да опознаете по-надълбоко своята същност и живота като цяло. Наблюдавайте сънищата си и засилената интуиция, която на моменти може да изглежда дори като четене на мисли или пророчество за близки събития.
Възможно е да откриете някаква тайна или да се задълбочите в психологически анализ и самоанализ. Внимавайте докато се правите на детектив да не се вманиачите по нещо нереално. Изследвайте живота и отношенията, но използвайте силата на мисълта и речта с позитивна нагласа.