30.04 – НОВОЛУНИЕ в ТЕЛЕЦ и слънчево затъмнение

До лунното затъмнение на 16 май е най-благодатното време за нови начинания. А затъмнението, което ще влияе до 25 октомври, ще постави под въпрос стари навици, поведение и вярвания, докато търсите нови и изобретателни начини за постигане на напредък. Това затъмнение, макар частично и невидимо за България ще хвърли сянка върху същността ви, която да ви насочи към преосмисляне на вашите ценности. Имайте предвид, че златният Телец е знак, който се отнася не само за материалните и финансови придобивки. Той е свързан с моралните ценности и всичко, което доставя удоволствие на петте ви сетива – от чувствата към хората около вас до усещането за пълно щастие и изобилие, което свързаността с хората и природата носят.
В деня на Новолунието Меркурий преминава в знака Близнаци и много бързо ще ви ориентира дали и доколко можете да разчитате на най-близките си роднини и приятели.
Възможно е да се появят нови хора в обкръжението ви.

За мнозина от вас младите или по-освободените от рутина ще ви помогнат да погледнете от друга страна на условията, в които живеете. Възможно е в случайни /всъщност няма нищо случайноJ/ разговори да разберете и осъзнаете нещо важно както настоящето и миналото си, така и да ви хрумнат нови идеи.
Ще забележите, че общуването се случва с лекота и информацията ви залива. За тези, които напоследък скучаят, ще се отворят нови светове или ще срещнат забавни хора. А за останалите информационната лавина може да им дойде прекалено много и да се почувстват притиснати от срокове и очаквания към тях. Тогава ще разберете и кое си струва, кое в случващото се ви носи радост и ползи – пари, развитие, знания, приятелства или любов. Попивайте знания, забавлявайте се и бъдете отворени за нови ситуации и хора. Животът е пъстър и ще ви е по-добре да внесете свежи нотки в ежедневието. А заедно с промяната може да създадете условия за по-интересен и свободен живот.
И докато Слънцето и Луната обединяват енергиите си, за да подкрепят всичко прекрасно във всяка сфера на живота, двете планети на късмета и изобилието Венера и Юпитер обединяват светлината си също днес. Това ще изпълни живота на много от вас с уникален шанс за любов, финанси, материални придобивки, шанс за мечтаната работа или пътуване, което да стопля сърцето ви. Всичко хубаво, което можете да си представите сякаш е реалност е възможно.
Разбира се, винаги има някой, който внася напрежение и тръпка. При това Новолуние искрите идват от Уран, Марс и Плутон. Но дори Марс и Уран да разтърсят срещите ви със светкавици и подрънкване на саби, не пречи повишеният адреналина да разгори страстите и да преживеете нещо уникално.
Другата страна на това влияние е нещо да излезе от живота ви завинаги. Не унивайте! Ако се случи, ще следват нови и различни от познатите досега преживявания. Или поне ще можете да промените навиците си и дори да станете неузнаваемо нов човек. Марс и Уран ще ви дадат смелост и увереност да постигате целите си.
Заедно с тях, Плутон в съчетание с Венера и Юпитер може да ви помогнат да придобиете чар и сексапил, с които да привлечете бурни преживявания и дълбоки промени в живота си. И гледайте да не пропуснете Купидон, който витае наоколо! Съдбата обича смелите!