20.04 – Слънцето преминава в ТЕЛЕЦ

Страстта и импулсивността се заменят от спокойствие и благоразумие. Телецът е методичен, чувствен и възприемчив. Слънцето в Телец дава шанс на хрумванията ви от изминалите дни да получат стабилна основа и да започнат да израстват постепенно. Затова предстоят седмици на решителност и упорит труд за постигане на сигурност. Земният знак помага да си осигурите основните материални потребности. Разбира се има известна ненаситност в стремежа на Телеца да притежава, за да се чувства сигурен, което е една от не толкова прекрасните му страни.
Въпреки това, вашият стремеж към постижения ще ви помогне да успеете в кариерата или да потърсите по-подходящо за вас място да изразявате себе си. Ще излъчвате повече увереност и мъдрост, а откровеното поведение и целеустременост ще ви отворят пътя към професионални постижения.

Вашата упорита работа и непримиримост към трудностите няма да останат незабелязани.
Меркурий, който също е в Телец, ще ви помага да се изразявате красиво, спокойно и уверено. Това ще завладява публиката не само в бизнеса, но и в приятелски компании и лични отношения. Благодарение на неговия забавен и добронамерен тон, до края на месеца може да преживеете много приятни моменти на работното място и у дома.
Влечението към материалните ценности вероятно ще се увеличи. В продължение на месец ще имате благоприятни условия за финансови операция с ценни книжа, капиталовложения в банки, фирми, производство. Периодът е добър за бизнес, постъпване на работа, придобиване на големи, красиви и скъпи вещи.
Ще усещате как сте станали по-устойчиви, въздържани, търпеливи и целеустремени. Всичко това ще допринася за професионалните ви и творчески изяви.
Телецът под управлението на Венера ще помага и на всички хора на изкуствата и творчеството. Ще ви влече повече към посещения на театър, кино, концерт, изложби и всичко, което ви носи комфорт.
Ако не сте творци, може да се наслаждавате на вашите любими артисти, които ще са очарователни на сцената от влиянието на Слънцето и Меркурий.
Вашата воля за живот, удоволствия, успех и утвърждаване ще расте. Ако бизнесът ви е свързан с комуникации, обучения, технологии, интернет, деца, всякакви красиви неща, то не пропускайте този златен период в годината.
Меркурий в Телец ще ви помага да бъдете по последователни, разумни и фокусирани към успех и благополучие. Практичното мислене и уверената реч ще ви издигнат в очите на колеги, приятели и близки. По-задълбоченото разглеждане на детайлите ще ви забавят във вземането на решения, но вероятността това да е най-правилното решение ще убеди околните, че си е струвало да ви изчакат. Макар и малко предпазливи и консервативни вероятно ще изследвате и достигнете до полезни за много хора решения, които няма да бъдат мимолетен проблясък, който да се забрави скоро. Това, което създавате сега и пуска корени най-вероятно ще се развива стабилно и ще донесе блага не само за вас. Бъдете щедри не само към себе си и ще привличате все повече изобилие.