18.04 – Плутон, Уран, Венера – интензивни преживявания

Седмицата започва с три силни аспекта, носещи изненади и трудности. Днес палитрата от енергии може да създаде всякакви преживявания. От най-щастливото откритие до най-тежкия гръм от ясно небe.
Дали новините днес ще бъдат добри или неприятни зависи и от вашата гледна точка. Днес информацията, която получавате може да ви разтърси. Някои от вас ще открият истини, които или ще ги накарат да скочат до седмото небе или ще ги отведат в мрака на най-лошите им очаквания.
Промените може да са съдбоносни и трудни за приемане. Страхове, паранои и загуба на контрол ще са едната страна на случващото се.

Внимавайте да не попаднете на някои, който иска да контролира живота и ви тормози с подозрения и ревност. Не е изключено и у вас да се породят тези мисли, но се опитайте да ги изгоните с по-оптимистичен поглед напред и да намерите вашите преимущества над конкуренцията.
Това се отнася и за отношенията на работното място. Рискът да ви стреснат с някакво ново задължение, внезапни изисквания или критики е голям. Не бързайте да изпадате в паника. Приемете, че торнадото на емоциите днес влияе и на другите, но скоро ще отшуми. Постарайте се да се отпуснете и да намалите чувството, че сте застрашени от нещо. Дори егото ви да пострада, не го приемайте като окончателна оценка. Възможни са грешки в преценката и от двете страни. Влиянията днес могат да ви помогнат да задвижите бързо мисловните си процеси, знания, дипломатичност и чар, за да обърнете ситуацията във ваша полза. Ако успеете, и изненадате шефа и колегите, ще се придвижите бързо напред. Овладяването на ситуацията може дори да ви донесе материална награда. Не е изключено най-неочаквано да получите постъпления или изгодни предложения.
Някои от вас може да се сблъскат с любовта на живота си и изведнъж мракът на самотата да бъде озарен. Нов партньор или приятел може да се окаже доста различен и странен, но пък ще заличи скуката и рутината, макар да е за кратко. Възможно e да изненадате себе си с това, че сте по-толерантни към необичайни хора.
В партньорски или лични отношения може да откриете нещо необичайно или тайно, което да промени съществено общуването ви. Случайни срещи или дочути реплики ще ви дадат ценна информация.
Бъдете по-концентрирани, когато  шофирате или работите с машини, защото има вероятност да се разсейвате или нещо да ви изненада и да пострадате.
Внимавайте за правописни грешки и неуместни текстове в документи и договори, неподходящи думи и объркани разговори.
Компютрите, електрониката и електрическите уреди може да се повредят.