16.04 – ПЪЛНОЛУНИЕ в знака Везни

Най-предизвикателният аспект на това пълнолуние е с планетата на мрака и трансформациите Плутон. Той води към разрушителни силни емоции и реакции.
Злото ще предизвика вашето его и чувства, за да действате по необичаен начин и да откриете предела на своите сили. Това се отнася както за физически, така и за психическите ви възможности. Заедно с това ще ви връща към спомени, които се опитвате да забравите. Вашето минало излиза на светло и изисква да се преборите със страхове, паранои и съмнения. Това, което криете най-старателно е време да застане пред вас и да го преодолеете. Възможно е събитията да се случват доста неочаквано и изненадите да не са приятни.

Борбата за власт в различни отношения може да стане доста безмилостна. Под влиянието на Плутон е много вероятно да попаднете в плен на ревност, чувство за вина и тормоз или насилие. Силните, стигащи до степен на разрушителност, емоции и реакции стават трудни за контролиране. При подобни изблици  вероятността да настъпи криза е голяма. Още повече допринасят съмненията и усещанията, че има нещо скрито. Внимавайте на кого се доверявате. Възможно е лични или семейните тайни да бъдат разкрити. НО не си създавайте нови страхове. Погледнете от друг ъгъл и започнете да се променяте. Опитайте нещо различно и с повече вяра в любовта и случайностите, които неслучайно ви водят в нова посока.
Възползвайте се до 30 април от влиянията на планетите, които ви помагат да изчистите проблеми и грешки, които може да са още от последното затъмнение в края на ноември 2021 г. Погрижете се да преодолеете всякакви тежки преживявания, загуби, лоши навици и натрапчиви идеи. Не забравяйте, че колкото и да ви е трудно сега то е необходимо, за да промените към положително емоциите, психиката и отношенията си.
Положителните аспекти към Марс и Сатурн ще съдействат да приемете по-меко и с по-малко сблъсъци натиска за промяна. Развитието няма да е плавно и лесно, но ще ви води към нови идеи в възможности. Разбира се, няма да можете да избягате от отговорности и вероятно ще трябва да се погрижите за по-малките и по-големите по възраст и ранг.
За някои от вас това може да се окаже време да разчистят и поставят основи на солидни начинания или отношения. Пътят, по който тръгвате сега може да ви отведе до богатства, почести и слава. Ако това не ви вълнува.,, другата страна е да намерите своето място под слънцето – какво и как искате да правите, за да се забавлявате докато работите. Смелостта и широкия поглед върху хора, събития и влияния ще ви донесе създаде добра репутация и ще ви направи по-предприемчиви. Доверете се на интуицията, за да усетите вятъра в платната си.
За мнозина ще изглежда нестабилно финансовото положение и ще внимават за подводни камъни във всеки договор и разговор. Това може да е здравословно, ако не задълбавате в търсене на скрити схеми и тайни причини за поведението на другата страна в бизнеса или личните отношения. Има риск да прекалите с подозренията и избухналия изневиделица скандал да отреже всичко постигнато досега. Доза дипломатичност, умереност и жизнерадостна усмивка ще ви отворят повече врати.
До края на месеца намирайте време за отпускане, почивка и лечение. Наблюдавайте, медитирайте или започнете с Великденското почистване на дома и покрай праха и старите вещи изхвърлете мрачните мисли и спомени.