15.04 – Марс преминава в Риби

Планетата воин от активното действие преминава в света на мечтите. Огънят може да разпали чувствата. Но по-вероятно е да търсите духовната връзка със сродната си душа и да се усили нуждата от пълното сливане на две души. Необвързаните имат голям шанс да намерят истинска любов. Само внимавайте да не попаднете в капана на собствените си илюзии или на измамник. Склонността да идеализирате може да създаде възможност за човека до вас да ви манипулира и да ви използва.
Двойките могат да използват предстоящите шест седмици, за да изгладят ръбовете на връзката си и да разкрият своите желания по мек и чувствителен начин
До 25 май ще усещате известно отстъпление и липса на мотивация да преследвате набелязаните миналия месец цели. Само още пет дни Слънцето ще бъде в устрема на знака Овен, а след това и той ще забави темпото, преминавайки в Телец. Там вече е Меркурий и по-спокойното мислене ще е съпроводено от по-малко напрежение в действията.
Често ще предпочитате почивката. Мотивацията да напредвате към целта сега ще изчаква, докато се уверите, че имате всички подходящи условия. И донякъде това е за предпочитане, отколкото да бързате нанякъде в мъгла, без идея къде се намирате и къде ще стигнете. Добре е да забавите темпото, да внимавате за важните неща и да се грижите за комфорта си.

Подарете си масаж, СПА процедура, разходки в приятна компания. Общувайте само с хора, които ви носят приятни емоции или с които можете да споделите чувствата си.
Вероятно ще забележите, че повече ви е грижа за другите, отколкото доскоро. Това създава прекрасна възможност да преживеете романтични моменти или разговори с повече разбиране и нежност.
Не позволявайте на страха от провал или съмненията в успеха да ви стопират изцяло. Фрустрацията и депресията ще ви отдалечат от започнатото преди дни или седмици. Приемете, че нито вие нито ситуациите и хора могат да бъдат идеални. Това ще ви спести много мрачни мисли и настроения. По-добре да гледате през розови очила отколкото през най-мрачните. Макар негативната енергия да не се проявява веднага, тя ще се натрупва и може да предизвика буря в най-неочакван момент.
Тези от вас, които се занимават с изкуства могат да получат идеи и шанс за развитие. Използвайте духовната енергия на Марс и Венера в Риби, за да изразите своите чувства и да развълнувате сърцата на публиката.
Останалите, които нямате изявени таланти, запишете мечтите и визуализирайте това, което искате да постигнете. Не се тревожете, че не ви достигат сили да направите следващата крачка. Активното време и положителна промяна не са далече.