04.04 – Марс и Сатурн – бързай бавно

Тяхната различна природа може да ви постави в трудни ситуации или на следващото стъпало на развитие.
Нетърпеливият Марс се бори за освобождаване и по възможност веднага, а Сатурн поставя изпитания, пречки и забавя устрема му. Огънят на Марс ще разпалва желанията, но някои от тях може да са провокирани от мрачни мисли за съдбата и възмездието.
Ако имате неотложни или забравени дейности, които вече не търпят отлагане, Сатурн  ще ви помогне да бъдете търпеливи и издръжливи при изпълнение на трудните или неприятни задачи. Как ще използвате силата или ще понесете негативите на тези планети зависи от подходя ви във вашите ситуации.
Лесно ще бъде да се ядосате, обидите или да проявите агресия към някого. Но ако положите усилия и изчакате вместо да отвърнете на удара има шанс да постигнете по-голям успех или поне напредък.

Някои от вас може да бъдат поставени внезапно пред нови отговорности или да ви предизвикат да действате бързо. Разрушителната енергия може да ви постави в рискова ситуация поради нетърпение и надценяване на опита, който имате. Особено опасни са такива реакции при пътуване или на улицата.
Използвайте днешните влияния, за да се справите с тежка физическа работа или творчески проект. Мързелуването и оттеглянето от инициатива или отговорност може да доведе до повече разочарования и трудни ситуации.
Пазете се, защото хората, които не успеят да се контролират може да ви наранят.
Избягвайте конфронтация с органите на реда, държавни институции, родители, учители, по-възрастни от вас.
Усетете сила си днес и използвайте влиянието на Марс и Сатурн за конструктивни дейности, които досега са ви изглеждали прекалено трудоемки.