21.06 – Слънцето преминава в Рак

Слънцето преминава в компанията на Венера и Меркурий в Рак. Това е знака на семейството, дома и нуждата от спокойствие. Затова мнозина ще започнат да създават повече удобство вкъщи Време е да поправите щетите от изминалите месеци или години. И това се отнася не само за мястото, в което живеете, но и за отношенията с родителите, децата и партньора.
Започва и сезонът на сватбите, което под влиянието на Венера и Меркурий в Рак ще се превърне в едно от най-разчувстващите събития за присъстващите.
Под влиянието на трите планети в Рак малко по-рано започва и завръщането по родните места, срещата с приятели от детството и роднини, които не срещате често.
Ако морето и почивката е още далечна мечта, вероятно ще усещате нуждата по-често да се затворите у дома, да си полежите или да си сготвите нещо по рецепта от баба.
Семейните все по-често ще искат да прекарат уикендите поне с най-близките си хора.

Други ще се заемат с изостанали или належащи домакински задължения.
По-младите или свободните от такива ангажименти може да бъдат привлечени от пътувания с тесен кръг приятели или с тихи занимания, които да им носят успокоение и почивка за тялото, ума и сърцето.
Каквото и да предприемате ще усещате засилена интуиция, която да ви води в правилната посока в разговорите и действията.
Вероятно ще бъдете по-склонни да замълчите в дискусия или конфликтна ситуация. Дори силните емоционални състояния ще предпочитате да останат известни само на вас. По тази причина ще бъде трудно да разберете мислите и преживяванията на обекта на вашите чувства. Каква е същността на нещата вероятно ще остане дълбоко скрити под черупката на човека до вас.
Затова ще е по-трудно да спечелите бързо ентусиазма на партньор в сделка или проект. Финансовата предпазливост ще е съчетана с определено стратегическо разбиране и желание да се проучат нещата от близкото или по-далечно минало преди да започнат да обмислят действия. Рисковете не са част от влиянието на Рака, освен ако не се оставите на силните емоции да ви завладеят.
Връщането към спомени, приятели, връзки ще ви помогнат да осъзнаете своите тъмни или забравени страни. Върнете се години назад, за да преоткриете себе си и смисъла да сте свързани с хора от миналото ви.
Успех може да имате, ако се занимавате с обзавеждане на дома, грижа за възрастни или деца и ако вашите планове включват благотворителност, лечителство или социални дейности.
Разчитайте повече на емоционалното си усещане и прозрения, с които Луната, която управлява знака Рак ще ви помага. Тази женска енергия на съзиданието може да направи още по-полезни педагози, писатели, художници, социални работници, лекари и лечители.
Пазете се от стомашните вируси.