09.06 – Марс преминава в Телец

До 20 юли Марс ще бъде в земния знак Телец и ще създава условия за бавно, но стабилно постигане на целите.
Той ще ви даде повече издръжливост и сигурност. Макар да е време за летните почивки, можете да работите усилено и упорито, за да напредвате към целта, чрез която да постигнете материални и финансови блага или комфорта и удоволствията на земния живот.
Определете вашите дългосрочни цели и усетете решителността, която се надига във вас, за да действате упорито докато ги превърнете в реалност.
Планетата войн Марс се успокоява под влиянието на здраво стъпилия на Земята Телец. Ако все пак надделее дързостта, може да стартирате нови проекти, след като практичността заедно с интуицията ви донесат увереността, че ще доведете нещата докрай и то изгодно.

Марс е планетата на гнева, а Телецът е символ на спокойствие, освен ако не го провокирате. Затова внимавайте да не създавате огън под рогата и копитата на бика, ако не сте готови за тежка конфронтация.
Групата планети в променливия знак Близнаци ще ви провокират да бързате. Но е по-добре да изчакате още десет дни, когато Меркурий и Венера ще се преместят в Рак. Ракът е знак на интуицията и внимателните действия преди да се вземат важни решения. Тогава ще усещате повече накъде духа вятъра и да дали да вложите големи усилия и средства.
Избирайте внимателно битките си, за да имате успех или да  излезете от битката цели и с достойнство. Възможно е Марс в Телец да ви накара да заобикаляте сблъсъците, но това ще се трупа като може да се превърне в експлозия от незначителна искра по-късно.
Сериозни конфликти може да се появят по финансови и имотни въпроси. Част от причините са мамещата свобода и забавления на лятото, заради които парите лесно изтичат между пръстите ви.
Дръжте под контрол нещата, на които държите – любов, семейство, имот, пари и всякакви други притежания. Но не забравяйте, че лятото е кратко и си позволете да почивате, да се наслаждавате на всички земни удоволствия с повече страст и мъничко риск.