06.06 – Новолуние в Близнаци

Луната се присъединява към голямата компания в Близнаци на Слънцето, Венера, Юпитер и Меркурий. Тяхната близост създава огромна енергия за да полети мисълта ви в най-различни посоки, търсейки ненаситно информация. Време е за учене, любопитство и дълги разговори.
Върху новолунието обаче оказва натиск кармичният учител Сатурн, който ще се опитва да ви поставя в трудни ситуации. Хората, които са авторитети за вас ще ви предизвикват да покажете интелектуалните си възможности.
Други, които имат власт над вас – родител, учител, шеф, може да ви изненадат с думите, които ще чуете за себе си. Възможно е да ви поставят по-големи отговорности, отколкото ви се иска в началото на лятото. Докато умът ви се рее из най-разнообразни теми, работата или по-сериозните хора ще ви притискат да сте по-организирани.

Възползвайте се от концентрирането на Венера, Меркурий и Юпитер до Новолунието в знака Близнаци и говорете с близките или приятелите, с които ви е било трудно или невъзможно досега да се помирите. Може да си кажете истини, които не сте и подозирали. Откровенията между вас може да ви покажат, че лошите ви отношения са били голяма грешка. Въздушната природа на Близнаци ще даде лекота за споделянето на страхове, вина и притеснения. Освободете се от тяхната тежест, изричайки пред себе си или пред близките до сърцето ви хора какво ви пречи да се отпуснете.
Влиянието на Сатурн може и да ви отведе до окончателно приключване на някои връзки. Потърсете компания, в която да се разведрите или насочете вниманието си към интересно или полезно обучение. Приемете раздялата като вятър, който  отнася праха от миналото, за да ви покаже светлината на това, което предстои.
За много хора, които работят в сферата на комуникациите ще бъде напрегнат период. Но в следващите две седмици може да жонглирате с доста задачи и сякаш на шега да се придвижите в желаната посока за развитие.
За работещите с клиенти ще е трудно да бъдат делови и кратки. Много лесно ще преминавате от служебни към лични, почти приятелски разговори. Ако имате време за това, най-неочаквано може да намерите нови приятели или партньори в бизнеса.
Погрижете се за документите си и положете усилия търпеливо да изслушвате, особено по-опитните или по-възрастните.
Организирайте си пътувания, търсете нови контакти и не се притеснявайте да общувате, да се предизвиквате интелектуално.
Лятото вече ви примамва да намерите нови приятели, по-интересни и по-забавни хора.