25.03 – Пълнолуние във Везни и лунно затъмнение

Пълната Луна във Везни ще осветява вашите лични и в професионални отношения. Започва период на изчистване и освобождаване на партньорствата.
Това Пълнолуние отваря нов тунел на затъмненията, в който може да приключите с връзки от миналото. Сега може да затворите страницата за всичко, което влачите дълго време с надеждата, че някой ден ще има подобрение.
До следващото затъмнение в Овен през април или във Везни през октомври предстои да трансформирате отношението към себе си или към другите. Върнете се назад до октомври миналата година и разгледайте как се промениха връзките ви. Сега ви предстоят нови анализи и решения.

Пълнолунието ще освети емоционалните рани, които познати и непознати са ви нанесли. От мрака на спомените ще изникват образи и ситуации, които ви носят неприятни емоции. Незачитането на вашите качества с думи или действия ще ви люшка между тъгата и желанието да се докажете.
Пълнолунието е свързано с господаря на мрака и трансформациите Плутон, който е в знака на големите промени и новото начало Водолей. Това засилва необходимостта от кармичното приключване на минали грешки и страдания. Време е да погледнете на живота си, на себе си и взаимодействията с хората около вас по различен начин, който не сте опитвали досега.
Връзката на Пълнолунието с Нептун внася още повече емоции, съмнения и проиграване на варианти, докато се избистри крайното решение.
Знакът Везни търси баланса и разбирателството. Той е подвластен на богинята на любовта и изобилието Венера. Затова вероятно ще търсите равновесието между приятното и полезното, между изобилието и излишеството. Ще бъде трудно да намерите синхрона между защитата на вашите интереси и желанията на хората около вас. Това може да ви накара да нараните другите с думи или действия или да се изолирате. Особено важно е да осъзнаете страданието, което спира вашето развитие и пречи да изразявате себе си свободно.
За да преминете по-леко през предстоящите дни, изберете да виждате красивото в света. Започнете нова двигателна активност, пътувайте, четете, говорете с хора, които са по-различни или живеят в различна среда. Полезно е да балансирате енергията си с медитация, музика, движение, което ви е леко и приятно. Важно е да се погрижите за своя комфорт преди този на другите.
Влиянието на Пълнолунието най-силно ще усетят хората със зодия, асцендент, Луна, Венера или Марс във Везни, Овен, Рак и Козирог.