22.02 – Танцът на Венера и Марс

Днес е важен ден за вашите любовни и бизнес отношения.
Любовни искри ще прехвърчат и ще разгарят страстите. Силните емоции ще ви водят към вълнуващи преживявания или изясняване с партньора.
Ако отношенията ви срещат трудности напоследък или наскоро сте приключили връзката си, не е изключено да искате да се върнете малко назад и да се опитате да оправите нещата.
Някои може да чуят финален акорд на последния танц, в опита си за сдобряване. Други внимателно ще стъпват в новия любовен танц за да не наранят отново любимия човек. Трети лекичко ще настъпват краката на партньора си, докато танцуват две напред едно назад, изяснявайки кой с какво е допринесъл или навредил, за да се стигне до разгорещените емоции напоследък.
Като отбележим близостта на Венера и Марс до господаря на подсъзнанието Плутон, дългите разговори може да се окажат доста изтощителни, но разкриващи в дълбочина причини и следствия от минали постъпки и думи.
Вечерта Луната в Лъв може да ви срещне с любовта на живота ви или с някой, който да разтърси из основи целия ви свят.

За обвързаните е желателно да приберат шпагите и егото си, както и да си припомнят, че животът е твърде кратък, за да го изпълват със скандали, съмнения и отчаяние.
Време е да изживеете свободно любовта или да поемете смело към занимания, които изпълват живота ви със страст и енергия.
Ако нямате партньор, много вероятно е да срещнете някой по-различен от досегашните ви половинки. Нуждата от  интензивно общуване може да премахне бариерите и по-лесно да допуснете някой наблизо. Засилва се вашият чар и умението да флиртувате. Сега сте по-освободени и смели в търсенето на непознати преживявания.
Ако не намерите с кого да споделите любовта, може поне да създадете интересни приятелства.
Дори да сте сами, вложете енергията си в творческите дейности, които да ви донесат удовлетворението да създаваш. Всяко докосване до изкуството ще ви зареди с нова визия за бъдещето. 
За творците е прекрасно време да изхвърлят оковите на традиционните си подходи и да създадат нещо изключително модерно или нестандартно.
Дори рутинната работа в следващите дни ще е по-приятна заради по-различното ви настроение и усещането за освободеност.
Денят е прекрасен за парти или откровено споделяне на смели идеи.