19.02 – Слънцето преминава в Риби

Предстоящите четири седмици ще са вдъхновяващи, изпълнени с въображение, чувствителност, ирационалност, съпричастност, интуитивност и впечатлителност.
Това ще засили вашата емоционалност и способност да се ориентирате в необятните и дълбоки води на чувствата.
Знакът Риби често създава свят с неясни граници и краищата, отклонява виманието от фактите и цифрите. Това ще ви накара да виждате света многоцветно, вместо черно-бял. Ще откривате частица истина в различни гледни точки и ще разбирате повече емоциите на другите. На моменти ще се чудите дали се заблуждавате или ви заблуждават. Отговорът търсете от вътрешния си глас, вместо от разума.

Реалността ще ви изглежда променлива и трудно ще я различавате от мечтите и творческото въображение. Затова изразявайте своя богат вътрешен свят и дайте свобода на уникалните си артистични и духовни способност.
Вероятно повече от обикновено ще имате нужда да помагате на хората, дори да не приемате напълно техните оплаквания. Сбъдвайте и вашите и чуждите мечти! Да подадеш ръка, когато някой я търси е част от това да сте истински човек.
Възползвайте се от това влияние до 20 март, за да реализирате някое творческо намерение или романтична мечта, които досега ви изглеждаха странни. Това ще бъде емоционално време, когато разумът може да остане встрани, а полетът на душата получава своя звезден миг.
За някои от вас влиянието на знака Риби може да е възможност да постигнат голям успех в материален или професионален план, но ще е нужно да действате предпазливо, като държите и враговете и близките настрана от целта си. Не забравяйте, че всички са хора и завистта често изпреварва радостта от щастието на другия.
Бъдете креативни, пишете, рисувайте, танцувайте, четете, слушайте музика. Освободете се от тъгата и отчаянието, като започнете упражнения по йога или друга двигателна активност, на която можете да се наслаждавате без големи натоварвания.
Позволете си мигове фантастична любов и романтика!
Последвайте мечтите си – позволете си го!