10.02 – Новолуние във Водолей

Водолеят има силна връзка с невидимото във Вселената. В комбинация с началото на годината на Дракона е важно да внимавате с мислите и желанията си. Това, което си представяте, казвате и правите може да се окаже съдбоносно и да ви изненадва през следващите седмици и месеци.
Водолеят е знак на промените и неочакваните обрати. Сега е един от най-подходящите моменти да вземете решение за големи преобразувания и обновяване на живота ви.
В този въздушен знак Новолунието дава много различни от познатите ви възможности. Наблюдавайте какви нестандартни идеи минават през ума ви и непременно си ги отбележете, колкото и невероятни или невъзможни да ви изглеждат сега.
Те са знак за нов етап в живота ви, за който сте готови, но може да не подозирате.

Заедно с това Зеленият Дракон допринася за креативното мислене и активните действия през февруари и предстоящата година. Затова не пропускайте възможностите, които се появяват дори и само като идеи. Дървеният Дракон  ще ви направи по-активни, но не агресивно, а с мекотата на осъзнатото придвижване към сърцевината на нещата и защита на най-съкровеното във вас.
Ако не следвате промяната, обстоятелствата ще ви притиснат да я направите. Не случайно и планетата на изненадите Уран, който управлява Водолей, прави труден аспект с Новолунието и още повече увеличава нетърпението за разрушаване на старото и освобождаване от ненужното. Внимавайте да не изгорите завинаги мостовете за връщане, препускайки с нетърпение, гняв или на инат към различното и непознатото.
В допълнение, Уран, Венера и Марс подготвят обратите в досегашните ви лични и/или професионални отношения. Време е за повече разговори, на живо или дистанционно, в които да изясните какво ви носи комфорт и удоволствие, докато сте в настоящото партньорство. Всичко, което ви задушава и не помага на полета на мечтите ви ще трябва да бъде отстранено. Само така ще освободите място за нови преживявания и връзки.
Дайте шанс на хоби или нов социален кръг, в който да бъдете себе си и да се чувствате полезни или просто да се забавлявате.
Водолеят не обича дълго да понася тежести и критики от хора с остарели виждания за живота. Той ще ви подкрепя по пътя на лекотата, духовното ви освобождаване и откриване на вашата представа за свобода.