11.01 – НОВОЛУНИЕ в КОЗИРОГ

Козирог е знак на отговорността, упоритата работа, тежкия труд и дисциплината. Затова и Новолунието в този знак ще създаде условия да се заемете с неприятни или скучни задачи, които да ви изведат на по-добро ниво в кариерата или да ви покажат, че можете да се справяте и с това, което ви изглежда много трудно.
Месецът на Козирога поставя въпроса как се справяте в работата и дали това е, което искате да правите. С влиянието на Нептун над Новолунието вдъхновението и стремежът към мечтаната работа ще нараснат.
Планетата на въображението ще ви накара да обмисляте своите емоции и възможности в малко илюзорен план.  Може да сте по-чувствителни, меланхолични и малко отнесени. Но съчетаването на организираност и търпеливо изграждане на основите, заедно с идеите на мечтател е идеално за начало на нов проект или дейност, които да ви носят удовлетворение.
Нуждата да сте полезни и практични ще се съчетава по интересен начин. За тази необикновена комбинация допринася и влиянието на Уран върху Новолунието. Той насочва към иновации, което заедно с полета на въображението от Нептун и здравата практичност на Козирога могат да създадат солидна основа за голяма промяна.

Ако усетите огромна тежест да бъдете на досегашната си работа, Новолунието под влиянието на непредвидимия Уран ще засили желанието за свобода и обновление. Може да внесете новост в реализацията си, да започнете да творите нещо различно или да промените по-сериозно външния си вид. Бъдете оригинални и смело опитайте нещо необичайно за вас..
Същото може да се случи и по отношение на вашето място и сериозност в семейството. Съученици, братя, сестри или други близки роднини може да ви насочат към ново начало или да ви вдъхнат смелост да заявите себе си като пораснал човек.
Някои от вас може да усетят, че е време да заживеят самостоятелно или да създадат свое семейство. Следвайте това, което се появява в ума ви като нова ценност и насока за развитие.
Планирайте пътувания и обучения, които да развиват или променят вашата професионална реализация или местожевеене.