30.12 – Венера преминава в Стрелец

Тя ще направи посрещането на новата година по-весело. Ще ви изпълни с оптимизъм, че 2024 година ще е по-щастлива и по-богата. Венера, заедно с Юпитер, който утре излиза от ретроградност ще ви накарат да мечтаете за пътуване до прекрасни места. Предстоят две седмици на забавления и стремеж към развитие.
Влюбените ще усещат колко е прекрасен света и как се разширяват хоризонтите. Ще искат да научат нови неща и да изживеят всичко заедно с любимия човек. Ще гледат напред жадни за живот, изпълнен с вълнуващи преживявания и прекрасни незабравими моменти.  Но има вероятност да попаднете в объркващата комбинация от лековати и сериозни действия.

Мъжете и жените с Венера в Стрелец ще разпалват другите с усмивки, смях, шеги, мечти и приятелско или флиртуващо поведение. Ще отворят умовете и душите си за огромното разнообразие и красота на живота. Ако не сте на тяхната вълна, може да ви отминат сякаш не съществувате.
Те ще избягат щом удоволствието от отношенията ви избледнее или ако спирате поривите им. Привличат ги единствено хората, които са влюбени в живота. Не е нужно да сте съвършени или красиви, за да спечелите тяхното благоволение.
Венера в Стрелец дава възможност да израстнете във вашата връзка. Не следвайте утъпкани пътища и позволете на богинята на любовта да ви донесе вълнение и тръпка, приключения и забавления.
Може да се разпилявате в много интереси и теми, дебати и философстване. Нуждата да научите повече за красотата на света ще ви води към най-различни приключения, философии, разговори и срещи с различното и непознатото.
Необятното щастие на влюбения ще ви създаде усещането, че нямате граници.
От друга страна, може да усетите нежелание да се привързвате и да поемате отговорностите в някакви отношения.
Бъдете забавни и пуснете смеха, танците и романтичните приключения в ежедневието си.
При някои от вас търсенето на истината и висшият смисъл на неща може да ви отдалечи от любовта, особено ако ви се стори твърде сложна връзката с друг човек. Запазете своята искреност и директност, но внимавайте да не нараните околните. Откровенията, макар споделени с усмвика, могат да оставят дълбоки следи.
Венера в Стрелец не предполага пестеливост и практичност, затова внимавайте с пазаруването и дръжте под контрол финансите си. Парите дават свобода и комфорт, но по-добре да ги вложите в далечно пътуване, приключение или продължително обучение, което по-късно да ви донесе повече приходи.