20.11 – Слънце и Плутон – целеустременост

Плутон и Слънцето в управлявания от Плутон знак Скорпион ще увеличават нуждата ви от успех. Вашата решителност и целеустременост ще са по-силни от обикновено.
Днес постигането на целите ви ще е приоритет, без значение какво се изправя между вас и успеха ви.
Плутон ще ви дава желание за власт, но и възможност да манипулирате околните, създавайки им страхове и съмнения в техните способности.
Ако някой друг постъпва с вас по подобен начин, може да ви създаде параноични и депрсивни ситуации. Побързайте да се освободите от съмненията и отчаянието, за да завършите задачите си. Каквато и трудност да срещате може да прозрете тайните планове на някого да се издигне на ваш гръб.
В личните отношения има вероятност да се превърнете в магнит за внимание. Мистериозното ви излъчване ще привлича околните. Вие също може да усетите по-силно привличане към някого.
Важно е да не злоупотребявате с възможността да насочвате другите да изпълняват желанията ви. Ако го направите, рискувате да понесете доста неприятните последици от обсебването на чуждата воля.
Най-добре е да помагате на другите, да изслушате техите чувства и да ги побутнете да излязат от негативните мисли.


Възможно е да се задълбочи интересът ви към психологически, окултни и езотерични теми.
Разрешаването на мистерии и разбулването на тайни, лични или световни, може да освети нов път в отношенията и за цялостното ви представяне в този свят.