16.11 – Слънце и Нептун – вдъхновение

Днес вашето разбиране за света и място ви в него може да придобие особена дълбочина. Вашата чувствителност ще се изостри и сякаш ще предвиждате събитията и реакциите на хората.
Спомнете си сънищата от последните дни и може да откриете тяхното пророческо значение.
Каквото и да правите днес, вслушвайте се в интуицията си, която ще е изключително силна.
Наблюдавайте усещанията си, за да вземете най-правилните решения. Важното е да осъзнаете, че на първо място трябва да е постигането на вашите цели и мечти, преди да помагате на другите. Този аспект ще осветли посоката ви на развитие. Ако истински вярвате, че има полза от желанията и целите ви, може да получите подкрепа за тяхното осъществяване. Не пренебрегвайте своите нужди и комфорт. Разчитайте на интуицията да ви води към успеха.
Бъдете смели и проявете вашите таланти – артистични и творчески. Започнете нещо, което ви вдъхновява и озарява. Научете повече за духа, вярата в нематериалното и освободете необятната Вселена на вашите интереси. 

Съществуващите връзки ще се радват на повече нежност, обичливост и романтични проблясъци.
А тези, които започнат нови отношения, вероятно ще попаднат на  чувствителен или артистичен човек, който да внесе повече духовност и мечтателност в ежедневието. Не е изключено да откриете, че споделяте обща визия за бъдещо и как да се чувствате щастливи заедно.
Ако сте сами, насладете се на музика или филм, които събуждат най-хубави спомени или ви карат да мечтаете за най-подходящия партньор за вас, дори да сте наясно, че идеални и съвършени неща не съществуват. Медитирайте или използвайте други релаксиращи практики, както и водни процедури, за да се разтоварите от неприятни мисли, страхове и емоционални рани.
Подайте ръка на някой в нужда или поне се опитайте да бъдете съпричастни и го изслушайте. Да се грижите за себе си не изключва да бъдете добър приятел или роднина.
Внимавайте вдъхновението да помагате да не ви превърне в жертва на измамници.