22.10 – Венера и Юпитер – любов и изобилие

Време е ден за любов и романтика. Днес ще виждате света по-хубав и бъдещето по-светло. Някои ще преживеят същите трепети, както в началото на връзката си и дори с малко повече страст.
За други – едва сега идва звездния миг да срещнат любовта.
Ако любовта не е приоритет за вас, не е изключено да имате късмет във финансови дейности.
Венера управлява парите, а Юпитер управлява богатството, така че инвестициите, направени сега, могат да увеличат вашето благосъстояние.
Доброто настроение и оптимизмът ще ви вдъхновяват и ще ви правят по-привлекателни. Ако напоследък връзката ви или търсенето на нов човек не са особено успешни, сега е момента да поправите това.

Може трепети от миналото да се събудят отново. Позволете си да се отпуснете и да проявите своята щедра и усмихната страна. Общуването е по-лесно, докато Меркурий е във Везни. Особено ако не се фиксирате върху трудните и мрачни страни на живота. Новини за жестокости и трудни ситуации ни заливат напоследък, но от вас зависи дали можете да откривате хубавото около вас.
Възможно е да усетите повече увереност и с лекота да признаете чувствата си. Дори да получите отказ ще го преживеете значително по-добре, отколкото доскоро. Започнете бързо да търсите по-подходящ човек за вас, докато сме в коридора на затъмненията преди пълнолунието на 28-и октомври.
Намерете начин да станете по-популярни или да бъдете по-забавни. Ще ви привличат места, които предоставят приключения или в които да похарчите повечко пари. Затова внимавайте да не прекалите с рисковете или пазаруването. В случай, че се налага да пазарувате, добре преценете с какво разполагате.
Погрижете се за външния си вид с нещо, което да внесе красота и изящество. Козметика, бижута, нещо модно, изкуство и всичко, с което да украсите дома или офиса си, е подходящо да купите сега. Внимавайте да не се увлечете по красиви, но излишно скъпи неща, за които скоро да съжалявате.
Ако не сте почивали достатъчно напоследък, умът ви вероятно ще витае в мечтите по романтична вечер, пътуване или незабравим купон с приятели. Организирайте го вие, вместо да чакате някой да се сети за вас. Използвайте всеки слънчев лъч след сутрешния студ, за да сте навън и да се наслаждавате на цветовете на есента. Природата винаги ще ви зарежда с оптимизъм и спокойствие.