03.10 – Меркурий и Плутон – ментална мощ

Пред вас се появяват прекрасни възможности да изявите силата на ума си, да поискате и получите услуги или да създадете нови контакти.
Тези от вас, които са силни в създаването на планове и са проверили мощната си интуиция могат да я използват за успех в бизнеса. Възможно е да направите пробив в продажбите, договаряне на изгодни сделки в бизнеса или големи покупки, като къщи и коли.
Може да срещнете някой, чиято идея или план да постави начало на кармично приятелство или успешно партньорство.
Общуването ще изисква задълбоченост и ще бъдете изкушени да водите по-сериозни разговори за смисъла на нещата, за живота и смъртта.

Внимавайте да не попаднете в мрежите на изкусни манипулатори или на хора, които нарушават законите.
Мисленето ще има силата да създава доста комбинативни планове. Ще можете да усещате и да прозрете всеки опит да ви измамят, освен ако още сте под влиянието на Нептун и идеализмът ви поставя в позицията на измамения.
Ако сте наясно, че сте податливи на влияния, е най-добре насаме да прегледате миналото си или да потърсите помощ за справяне с психичния дискомфорт. Подходящо е да посетите психолог, психиатър или регресивен терапевт, който да ви помогне да разберете трудностите в настоящето чрез минал живот.
Използвайте магичното влияние на Меркурий с Плутон за задълбочено изследване или разследване, за разкриване на тайни, справяне с неприятните спомени или с тъмните страни на вашата личност.
Обърнете внимание на символиката на сънищата си и мощта на интуицията си.