17.09 – Венера и Юпитер – разпиляване

Двете планети, които носят късмет и изобилие са в труден аспект днес. Но той може да ви донесе закъсняло изобилие. Някой може да се сети да изплати дълговете си към вас. Те може да са материални или да получите най-накрая признание за усилията си.
Не е изключено богинята на любовта заедно с оптимистичния и весел Юпитер да ви поднесат преживявания, които сте позабравили или отдавна не сте си позволявали.
Дори провален план за забавление може да ви отведе на по-интересно място или да срещнете нови приятели.
Денят е прекрасен за приятелски срещи, в които да се чувствате щастливи. Говорете само за оптимистични неща и бъдете щедри на усмивки и комплименти.
Внимавайте с щедростта във финансите, защото Венера управлява парите, а Юпитер управлява богатството.

Те може да ви подтикнат към разточителство и да похарчите доста за луксозни вещи, мода, козметика или развлечения.
Друго изкушение може да са храната и алкохола, затова не преминавайте границите на разумното. Не разваляйте празничното настроени в почивния ден с мотото „Веднъж се живее“, за да не носите тежестта на прекаляването утре. Придържайте се към здравословния режим, който е добре да спазвате след Новолунието в Дева.
Ако се оглеждате за нов партньор или приятели не подценявайте своите критерии. Днес има тенденция да постъпвате по-свободно от обикновено, но внимавайте да не занижавате стандартите си. Може да допуснете твърде близо някой, който да ви постави в неудобна ситуация много скоро. В желанието да се забавлявате и да приемате предизвикателства може да разпилеете средства или емоции, за което да съжалявате.
Венера подкрепя изкуствата, а Юпитер движението, танците, спорта, затова изненадайте себе си и околните с импровизирано шоу или пътуване.