05.09 – Юпитер и Меркурий – добри новини

Денят носи оптимизъм и добри новини. Планирайте или започнете пътуване, независимо дали е кратко или продължително, на късо или дълго разстояние.
Социалните контакти, срещи, разговори ще са в изобилие, но по-вероятно е да не ви натоварят, а да ви създадат приятно усещане за утрешната почивка. Може да получите интересно предложение как да се забавлявате в следващите дни.
Ако не успеете да се включите в пътуване може да използвате мисълта и всички комуникационни средства за разширяване на вашите знания, интереси и приятелства.
Философският поглед към живота или темите за правата и правилата ще се комбинират по оптимистичен начин. Вероятно ще ви се иска да сте откровени и добронамерени в разговорите. 

Това може да ви спечели приятели, които да ви помагат не само за социално разнообразяване, но и да се превърнат в изгодни контакти в бъдеще.
Вашата интуитивност ще ви подскаже и други добри идеи, които очакват да ги планирате и организирате. Мащабното мислене ще работи съвместно с оглеждането на детайлите. Можете да получите и приемете доста информация.
Всичко, свързано с изследване и изучаване ще се получава с лекота.
Денят е изключително подходящ да почистите и подредите работното си място, а това ще ви помогне да организирате живота си като цяло.
Възможни са успешни търговски и финансови разговори, преговори, сделки, както и решаването на правни въпроси. Мнозина от вас ще имат късмет в начинанията си, които могат да бъдат основа и за доста дълъг период на просперитет.
Не отминавайте молбата за помощ, дори това да е принцип в отношенията ви към определени хора.