03.09 – Венера излиза от ретроградност

Само още няколко дни и завръщането на любовни спомени и преживявания ще отстъпят място на нови емоции.
Ако сте имали изостанали сделки и плащания, те  също имат малко време да ги направите или да получите дългоочаквани финансови постъпления.
Венера все още е в горещия знак Лъв, което прави вас и другите нуждаещи се от внимание, признание и възхищение.
Спомнете си как се е променил живота ви от началото на юни до 22 юли, когато Венера не беше ретроградна. До началото на октомври богинята на любовта Венера отново ще ви изкушава с любовни игри, сърдечно и закачливо поведение.  Вероятно ще ви се иска да бъдете по-щедри и великодушни от обикновено. Гордостта и страстта ще са често проявявани. Фокусирането върху егото ще мотивира вашите и чуждите действия. Внимавайте, когато демонстрирате чувства или предизвиквате интерес. Желанието да ви забележат бързо може да премине в показност, която да притесни или омаловажи човека до вас.
Не пропускайте през следващите шест седмици да проявите вашите таланти и да се изявите Така ще имате шанс да повишите самочувствието си или да развиете уменията си за представяне пред хора. пред публика.

Възможно е да усещате чувствата си по-силни от обикновено и да имате желание да се погрижите за себе си. Сякаш любовта към живота, към себе си и околните ще ви обгръща постоянно. Време е да поставите себе си на първо място. Смейте се и се забавлявайте като деца.
Копнежът по красива, перфектна връзка, с която да се гордеете ще ви вълнува, ако нещата в личните отношения вървят към залез. Погледнете цялата картина за да си отговорите дали получавате признание и радост в съвместния ви живот. Но не търсете вината само в другите и признайте поне пред себе си дали не сте твърде контролиращи и капризни.
За тези, които все още търсят любовта има възможност да се появи някой, който да ви завладее и заплени по ослепително романтичен начин. Но целият този блясък може да ви дойде в повече и да осъзнаете по-късно, че сте само публика и живеете в сянката на някой самовлюбен.
Подарете си весели преживявания с приятели и не очаквайте да сте центъра на техния свят, защото и те ще са подвластни на Венера в Лъв и ще имат нужда от признание и любов.
Лъвове, гответе се през късното лято да завоювате нечие сърце, някой да завладее вашето или да получите изгодно или забавно предложение.. Овните и Стрелците също може да имат късмет в любовта, финансовите дела или да преживеят вълнуващи моменти. Това се отнася и за тези, които имат асцендент или Венера, Луна или Марс в огнените знаци.
Купете си нещо по-цветно, забавлявайте се, съживете детето в себе си и рестартирайте усещането за лято.