06.08 – Слънце и Юпитер – надценяване

Този аспект може да бъде доста противоречив. Юпитер в Телец ще ви накара да се чувствате изключително уверени, горди, късметлии и оптимисти. А Слънцето в Лъв може да ви подведе и да не усетите, че реално надвишавате вашите възможности. Това може да ви донесе загуба вместо успех.
Начинът, по който изразявате изобилието си, е от решаващо значение за определяне на резултата. Възможно е да постигнете успех и да имате късмет, но другата страна на това влияние е загуба и попадане в смущаваща за егото ви ситуация.
Най-добрият начин да се справите с това съчетание на Слънцето в Лъв и Юпитер в Телец е да покажете уважение, умереност и дисциплина.
Не се разпилявайте в много дейности, защото няма да успеете с всички. Не прекалявайте с активностите, защото рискувате да загубите енергията си напразно. Внимавайте да не претоварите и мускулите си. Вашата самоувереност, че можете да отхвърлите много задачи, само ще ви изтощи физически и финансово.

Бъдете по-консервативни и с финансите, защото има тенденция да натрупвате неща, от които всъщност нямате нужда.
Макар да е достатъчно топло, за да не преяждате или препивате, пазете се от изкушенията, особено когато сте в компания и искате да покажете възможности.
Ако понякога рискувате в залагания, внимавайте да не се увлечете, ако за момент ви е провървяло. Не надценявайте късмета си.
За да завършите почивните дни спокойно, проявете щедрост към някой, който наистина има нужда от помощта ви, но отново бъдете умерени.
Забавлявайте се, но не купонясвайте, прекрачвайки всички граници.