Ретроградна Венера в Лъв

До 03 септември тя ще увеличава нуждата от внимание и любов. Възможно е партньори от миналото да се появят отново в мислите ви или в социалните мрежи, а дори и наживо. Сега, от позиция на времето, имате възможност да оцените техните достойнства или да научите колко голяма ценност сте били за тях.
За някои, чиито връзки буксува, може да вземат окончателно решение да приключат. Възможно е точно появата на бивши и спомени за минали отношения да повлияят на изхода от сегашната ситуация.
Изострената нуждата от внимание и романтика ще налеят масло в огъня. За някои – ще увеличи страстта и удоволствието от споделените мигове, но за други ще е пореден или финален провал.
Сега е подходящо да работите за изчистване на проблеми в предишни отношенията.

Силните връзки ще оцелеят, дори и да има няколко сблъсъка и наранявания. Тези сътресения само ще изяснят дали сте един за друг. Добре е да изчакате до 7 септември за сериозните решения, относно общото ви бъдеще. Макар че взетото дотогава решение може да се промени, след като Венера излезе от ретроградност.
Появата на нов  човек може да бъде истинско предизвикателство. Ще ви се иска да опитате нещо различно и необичайно за вас. В този експеримент ще е трудно да бъдете истински. Венера обича игричките, а нуждата от сцена, аплодиране и изява на артистичността не предполагат естествено поведение и искреност. Ако на този етап не ви е нужна дългосрочна връзка, не пречи да увеличите запознанствата си и да играете роля, която отдавна ви се иска да пробвате. Хората, които срещате, може да изглеждат по-страхотни, отколкото са или да изглеждат по-малко привлекателни, отколкото са всъщност. За новото е трудно да бъдете обективни. Но пък за миналите неща ще  можете доста ясно да разберете причини, действия и думи.
Венера в Лъв предизвиква егото и може да ви подтикне към високомерие или купуване на привързаност. Заедно с това, присъствието на Слънцето в Лъв ще накара някои хора да гледат отвисоко и отдалече на хорските номера и да предпочетат светлината на прожекторите да осветява други играчи на сцената на живота.
Що се отнася до парите, опитайте се да въздържате от големи покупки или финансови вложения. Купуването на нова къща, кола или друго ценно и дълготрайно може да ви разочарова. Сега сте изкушени от красиви неща, но малко са тези, които наистина ще намерят нещо изгодно на ниска цена. Ако е възможно, изчакайте до октомври за големите решения, които променят живота ви.