03.07 – ПЪЛНОЛУНИЕ в КОЗИРОГ

Това Пълнолуние може да ви донесе емоционално, духовно и материално израстване.
Ще усетите повече увереност,  справедливост и оптимизъм за утрешния ден.
След като новолунието в комбинация с Нептун донесе объркване, подозрение и измама, сега Пълнолунието допринася за открито споделяне на чувствата и честност, които да помогнат за подобяване на обтегнатите отношения.
Луната и Меркурий са в положение, което от друга страна затруднява разбирането на чуствата и тяхното изразяване. Споделянето им може да причини объркване и да затрудни достигането на спокойствие във връзката ви. Меркурий и Луната в Рак ви карат да се оттеглите, очаквайки другите без думи да разберат какво мислите и чувствате. Но aко не са медуми, едва ли ще отгатнат причините за вашата затвореност.
Меркурий се изравнява с щастливата звезда Сириус, което увеличава шанса за слава и богатство. Сириус ще засили младежкия ентусиазъм, стремежа към вярност и преданост. Така  заедно с Меркурий създават възможности за бизнес успех, който може да получите чрез влиятелни хора.

Същевременно Пълнолунието и Юпитер допълват още възможностите за благополучие, късмет, щастие, оптимизъм и щедрост. Растежът и просперитетът могат да дойдат и чрез пътуване, висше образование, бизнес, правосъдие и откривайки философска гледна точка, която да ви поведе към духовно развитие.
Юпитер ще засилва емоциите, интуицияте, въображението и стремежа към мечтите. Сега е момента да им дадете повече място в живота ви.
Вероятно ще ви е по-лесно да разберете чувствата си и да ги споделите по-лесно. Спокойното отношение и ведро настроение създават прекрасни условия за общуване, почивка и намиране на свободно време за разтоварване и веселие.
В семейството или продължителните отношения двойките ще  се подкрепят и утешават повече.  Интимните отношения ще се по-открити и честни.
За необвързаните уважението и разбирането на другите могат да създадат възможност за успешна нова връзка.