26.06 – МАРС и УРАН – освобождаване

Комбинацията на войнствения Марс в гордия знак Лъв и Уран в упорития Телец създава силен стремеж към освобождаване от ограниченията.
Независимо дали сте в ролята на подчинен или шеф вероятно ще искате да се освободите от правилата и изискванията, които някой ви налага. При това ще искате да го направите веднага, което ще ви подтиква да действате прибързано или с прекалено самочувствие. Тези реакции може да ви създадат сериозни конфликти.
Понеже е трудно да ограничите непостоянна енергия на Марс и Уран, опитайте се да дадете воля на щурата си, бунтарска натура в някоя творческа или изобретателна дейност. Постарайте се това да се случи в безопасни условия, където режещи инструменти, огън или електричество няма да нанесат щети на вас и средата, в която сте.

Ако успеете навреме да осъзнаете и насочите в подходяща посока тази динамична енергия, имате шанс да направите нещо уникално и полезно или неочаквано да обновите личния си живот. Намерете си дейност, която ви дава възможност да нарушите правилата без това да ви навреди и най-добре да бъде забавно.
В работна, социална или приятелска среда може да се изявите по начин, който е много различен от обичайния. Предизвикателството да направите нещо различно и да видите резултата е най-добре да запазите за себе си. Така няма да се наложи да търпите подигравките на публиката, която е била свидетел на необмислените ви действия.
Внимавайте за дръзки шофьори, които ще нарушават правилата и със самонадеяното си поведение на пътя може да ви създадат неприятни изненади.