26.05 – Венера и Уран – изненади

В края на работната седмица изненадите може да ви зашеметят. Неочаквани печалби или творчески идеи ще направят живота ви по-комфортен. Но бъдете внимателни, ако ви предлагат бързи печалби и ви притискат да вземете бързо решение къде и как да вложите финансите си. Но ако отдавна търсите или обмисляте нещо, днес или в близките дни може да изневиделица пъзелът на възможностите да се нареди много бързо.
Нуждата от промяна и по-голям комфорт може да ви тласне в ръцете на измамници с приятна външност и умеещи с приказки и чар да ви измъкнат парите.
Не е изключено внезапно да направите покупка, която нито ви е нужна нито е разумна, но внезапно ви е запленила с красотата си.

Жаждата за забавление и вълнение в социалния и любовния ви живот може да привлече някой странен обект на желанията ви.  Той може да абсолютно различен от всички ваши познати досега. Енергията е доста променлива и може неочаквано да решите да експериментирате необичайни дейности.
Неангажиращо общуване или творчески занимания ще задоволят повишеното ви желание за нещо ново и блестящо в живота ви.
Творческите личности имат шанс да получат своя звезден миг. Някой ще направи откритие, друг ще получи идея за блестящ проект, а може и това да им донесе доста добра материална подкрепа.
Някои от вас може да решат да пробват нов стил прическа, облекло или нова компания.
Общуването в социалните мрежи може да ви донесе приятни и забавни запознанства, ухажване или възможности за сътрудничество.
Покажете своята прекрасна страна и изненадайте близките до сърцето ви сякаш празника на любовта е днес, а не след седмица. Направете нещата с повече блясък и вкус.
Срамежливите и консервативните имат шанс да преодолеят ограниченията си и да споделят чувствата си или поне да поканят на среща обекта на чувствата си. Ако имате съмнения дали другия проявява интерес към вас, сега е момента да спрете да си губите времето в догадки и да пристъпите към мига на истината. Дори да не получите мечтаната развръзка ще бъдете освободени да търсите някой, който да споделя чувствата ви.
Възможни са и разочарования по любовни и финансови въпроси, но те само ще ви придвижат по-бързо към неизбежния край, който отлагате от много време.