23.05 – Марс и Юпитер – силна енергия

Щедростта на Юпитер в Телец и гордостта на Марс в Лъв дава ви енергия и инициатива за стартиране на нови проекти и поемане на рискове за постигане на мащабен успех. Тяхната енергия и мощна и много омайваща, но може бързо да се превърне в груба сила или нетактична надменност.
Най-добрият начин да се възползват от тази разпиляваща и страстна енергия е да вложите част от силата си в обвладяване на импулсивностт. Не се хвърляйте безрасъдно в рискове, а бъдете предвидливи и стратегически подходждайте към авторитетните хора.
Точно сега заслужените комплименти могат да ви отворят врати, които иначе няма как да открехнете дори Но не бързайте и не насилвайте късмета си. Смелостта нее нужно да е съпътствана от голям риск. 
Марс и Юпитер ви дават кураж да се изправите срещу противниците си в спор или състезание.

Но дори да усещате заплаха, ще е по-добре да не нападате и да не разгорещявате страстите. Подбирайте битките си внимателно.
Не е безопасно да атакувате или да се отнасяте подигрвателно към околните. Изненадващо бързо майтапите могат да предизвикат гняв и скандал. Вашата спонтанност или демонстрация на самочувствие може да стигне дори до наранявания или инцидент, особено ако сте зад волана.
Въпреки ентусиазма и разгорещената във вас енергия, има вероятност да се претоварите, да прегорите бързо и да се почувствате физическо или емоционално изтощени.