22.05 – Слънце и Марс – енергичност

Интелектуалната енергия на Слънцето в Близнаци и физическата сила на Марс в Лъв ще повишат вашето самочувствие, жизненост и смелост. Това е добро начало на седмицата, за да започнете нов режим с физически упражнения и спорт, включително и състезания. Можете да свършите и някоя по-тежка работа, която изисква вашата сръчност и сила в ръцете.
Много вероятно е да усетите повече конкуренция в работата. Интензивните разговори с колеги или клиенти ще ви заредят, ако Марс и Слънцето са в подходяща позиция в рождения ви хороскоп. В противен случай може да бъдете много напрегнати и да не успявате да следвате ритъма на събитията. Изискванията към вас ще нараснат и сега е момента да се докажете като лидер или поне като ентусиазиран служител.

Ако имате изостанали задължения, започнете да ги придвижвате, защото сега ще имате повече сила и ще избегнете проблемите следващата седмица.
Времето е подходящо да започнете нови неща, затова вложете повишената си енергия, а не я разпилявайте.
Можете да впечатлите шефовете или други хора, които имат власт над вас. Вашата прямота и увереност ще ви спечели достойно място както на работа, така и в приятелски и семейни отношения. Бъдете откровени, но не забравяйте, че Марс в Лъв носи голяма страст и решителност, които целят да запазят авторитета. Внимавайте, когато се проявявате като крале и кралици да не попаднете на също толкова изискващи внимание и почит горди хора.
Да атакувате и превземате може да е цел, която ще ви струва доста сили и някои загуби по пътя към победата.
Все пак моментът е подходящ да заемете централна роля в своя живот и да отстоявате желанията си, но не на инат и на всяка цена, а с мисъл за щастие и нагласата за щедрост и благородство.