09.05 – Слънце и Уран – освободеност

Седмицата започва с неочаквано напрежение. Усилва се желанието за свобода, за промяна и преодоляване на всичко установено, за рушене на правила. Затова е особено важно да се пазите на пътя от дръзки и самонадеяни шофьори. Тяхната неопитност и нетърпение да стигнат бързо могат да създадат големи неприятности. Нарушаването на правилата не е най-подходящото поведение днес. Както и това да си придавате важност пред хора, които имат власт над вас.
Имайте предвид, че са възможни и проблеми с електрически инсталации и уреди, което да смути нагласата за почивка.
Заедно с това Уран управлява злополуките и инцидентите, което може да навреди на позицията ви на работа и да предизвика конфронтация или агресивна реакция от страна на началниците.

Бъдете много внимателни по улиците и пътищата, защото неочаквани маневри на внезапно изскочил самонадеян шофьор може да ви нарани.
Обстоятелствата могат да ви накарат да правите неща, които са съвсем различни от обичайните ви дейности. За да избегнете напрежението е по-добре да съдействате на промяната.
Вашата освободеност и гъвкавост ще увеличи шанса за по-приятни изненади и вълнуващи преживявания. Възможно е да срещнете нови и неконвенционални типове хора или хора с много различен културен или социален произход от вас.
Избягвайте споровете за правата и правилата на различните поколения. Не нажежавайте обстановката като се опитвате да си извоювате свобода точно сега. Не си усложнявайте седмицата с излишно прескачане на искри.
Изберете ново преживяване, за което досега не ви е стигало време или дързост. Обръщайте внимание на проблясъците в ума и интуицията ви. Може да намерите интересно решение на стар проблем.