29.04 – Марс и Уран – освобождаване

Двамата бунтари засилват желанието за движение и вълнения. Началото на дългия уикенд е идеалният момент да направите промени в живота си. Те могат да се случат бързо и да попаднете на правилното място или човек в точния момент.
Желанието за свобода ще ви кара да сте малко нетърпеливи към това, да разнообразите живота си, да се отървете от сивотата и скуката.
Възможно е да получите вдъхновение и мотивация, за да започнете нещо, което сте отложили или ви е изглеждало трудно досега. Може да не успеете да го завършите сега, но поне ще сте направили първата крачка. А всяко ново пътуване, реално или метафорично, започва с първата стъпка. Често започването е най-трудното, което трябва да се направи. Затова използвайте силната импулсивна енергия, която създават Марс и Уран.

Личните отношенията също могат да бъдат повлияния от огъня и разгарящия го въздух.
Сега ще имате повече смелост и освободеност да направите първия ход към някого, който разгаря чувствата и страстта ви.
Може да привлечете хора, които са доста различни от вас и да научите много за себе си и света. Внимавайте все пак с техния или вашия импулс за ексцентричност и необичайни действия, които сериозно ви изваждат от зоната ви на комфорт.
Можете да опитате нещо предизвикателно дори с настоящия си партньор и да видите докъде ще ви отведе премахването на границите и обичайното ви поведение. Това може доста да съживи позавяхващите ви отношения, особено ако сте имали проблеми и не искате нещата да приключат между вас.
От друга страна, ако досега не сте имали смелостта да се откъснете от връзка, която смятате, че ограничават вашата същност, свобода, изява и развитие сега е точния момент да сложите край. Това се отнася както за личните, така и за отношенията в работата или приятелствата.
Всичко, което спира успеха и щастието ви е време да си замине. Доверете се на инстинктите си и не се страхувайте да рискувате. Съдбата обича смелите.