14.04 – Венера и Сатурн – изолация

Началото на почивните дни може да се окаже труден ден. Днес няма да се усеща топлина и привързаност. Това може да ви накара да се  съмнявате в смисъла на връзката си. Усещането за самота, дори когато сте с други хора, ще ви направи по-критични и малко сърдити.
Може да възникнат пречки пред организирането на празника и липсата на комфорт и изобилие да развали настроението ви.
Венера ще иска интензивна комуникация и споделяне на чувства и ценности. А Сатурн ще се опитва да ограничи пресушаването на финансите ви. В двойките единият вероятно ще е по-отговорен и ще се опитва да наложи правила, които спират разточителството. Това ще се възприема от другия, който иска да харчи за лукс и красота, като липса на разбиране.
Венера ще ви показва и как привличате другите, колко сте различни  според човека срещу вас.

А Сатурн ще охлажда стратите ви чрез родителя или по-зрелия партньор, който не позволява разточителство. Когато обаче се отнася до проява на чувства, това може да помрачи празничните дни. Поради вътрешното желание да останете насаме със себе си, вместо да участвате в шумни събирания и срещи с роднини, напрежението между искам и трябва ще нараства.
Ако насочите вниманието си към родителите и им създадете приятна обстановка и забавни разговори или отделите време за хора, които са били важни в миналото, ще намалите това напрегнато влияние.
Припомнете си веселите или трудните моменти в живота ви, но се фокусирайте върху щастието да си жив и сред хора, които те обичат и имат нужда от теб.
Възможно е да попаднете в непозната ситуация, която да ви покаже, че можете да бъдете различни и с малко повече зрялост и любов всичко е постижимо, макар и не веднага.
Сатурн създава забавяния и отлагания, затова се пригответе за промени в плановете, които сте имали за предстоящите празнични дни.