29.03 – Марс и Сатурн – смелост и отговорности

След вчерашните предизвикателства, днес войнственият Марс и кармичният учител Сатурн ще изпитат волята ви. Те ви дават сила, амбиция и постоянство да се заемете с най-трудните задачи и да ги изпълните навреме. Търпението и дисциплината ще ви помогнат да вървите напред, без да се разсейвате.
Сега е подходящ момент да покажете лоялност, преданост и надеждност. Тези качества може да се окажат много важни, за да продължите с вашия бизнес или да следвате посоката на развитие.
В личен план някой от двойката може да реши отношенията ви да преминат на следващ етап или да се превърнат в дългосрочна връзка, особено ако отдавна отлагате тази стъпка. Подобна промяна обаче изисква да поемете смело вашите отговорности.

Ако връзката ви не е толкова стабилна или дълга, скоро може да се появи нов човек в живота ви, с когото имате голяма разлика във възрастта. Той ще съживи желанието за активност и отново ще усещате пулса на живота.
Някои от вас може да преживеят силна емоционална среща с приятели от миналото или хора, които са ви научили на важни или фундаментални истини за живота. Може да срещнете някой, който да се превърне във ваш учител или водач в нова посока.
Траен успех и добри резултати може да имате в бизнес и финансови сделки, особено с недвижими имоти, метални и каменни изделия. Сега е удачно да започнете съдебно дело, голям бизнес, да положите основите на сграда или да се погрижите за своята сигурност. Очаквайте добри отношения и подкрепа от авторитети като родители, учители, полиция и шефове. Но ако не сте достатъчно активни, изпълнителни и целенасочени, едва ли ще спечелите тяхното благоразположение.