10.03 – Венера и Марс – вълнуващи моменти

В следващите десет дни това може да внесе романтика и пламенно общуване. Перфектната комбинация от страст и привързаност ще ви придаде повече жизненост и очарование. Сега е момента да бъдете уверени и напористи в преследването на желанията си. Освободете се от ограниченията и раздавайте любов. Покажете и споделете с думи колко държите на половинката си и колко й се възхищавате.
За необвързаните нарастват шансовете любовта да ви изненада. Не пропускайте възможностите да се запознавате с нови хора. Оставете вашата игрива природа и привлекателност да отворят нови пътища. Това, което чувствате ще привлече същите вибрации. Нека химията, която витае във въздуха на пролетта ви омагьоса приятно. Не подминавайте усещането за привличане, дори умът ви да казва, че това е повърхностно. Това е подходящ момент да си направите реклама и да бъдете по-инициативни не само в любовта, но и в професионален план. Ако притежавате някакви творчески таланти, те ще са особено ярко подчертани. Пуснете на свобода своя чар и се оставете на вълната, която ще ви направи по-популярни. Сега можете да получите подкрепа много по-лесно, отколкото по друго време.

Разнообразието и спонтанността са това, което ще напира отвътре да ви води. Бъдете  откровени, но все пак очарованието няма да може да замени добрия тон, дори човекът до вас да е много влюбен. Вашата спонтанност и закачливост е добре да познават границите на внимателното отношение към чувствата и достойнството на другия.
Направете нещо забавно, вълнуващо и вдъхновяващо, което да стопли сърцето на близкия до вас човек или да спечелите някой, който да ви стане особено ценен.
Нека изникващите идеи не нагнетяват обстановката. Склонността да прескачате твърде бързо или нереалните сценарии, които бълвате може да създадат хаос вместо интересно съживяване на отношенията. Насочете се към това да преоткриете себе си, желанията си и да се превърнете отново във флиртуващи, привлекателни и създаващи забавление.