21.11 – Меркурий и Венера – споделеност

Седмицата започва с деня на християнското семейство и планените също сочат, че е подходящ момент да кажете на някого, че го обичате. Днес можете по много по-лесен и приятен начин да опишете чувствата си и какво цените в човека до вас. Ще му доставит е още по-прекрасно изживяване, ако го изненадате с подарък или спонтанно му покажете своята признателност. Някой от близкото или по-далечно минало може да ви припомни колко важни сте били за него с комплимент, писмо, покана, подарък или финансова подкрепа.
Всички артистични и творчески умения, създадени с ум и сърце ще пресъздадат любовта в песен, стих, музика или нещо създадено от майсторските ви ръце.
Търговията и преговорите са предпочитани поради галантния и дипломатичен стил на комуникация.

Умът ви ще реагира бързо и ще улавя подходящия момент за успешна сделка или късмет в залагания.
Може да намерите мирно решение на спор, както и уверено да подписвате договори.
Не пропускайте възможността да създадете нови приятелства, защото те може да се окажат доста благотворни и полезни.
Повишеното желание за социално общуване и ораторските ви умения биха пленили слуха и вниманието на околните. Възползвайте се от нарастващото ви очарование, за да поискате услуга или да поканите някого на среща. Запознанствата и споделянето на идеи ще ви донесе удоволствие, а нищо чудно и просперитет. Ако имате какво да изглаждате със стари приятели, не пропускайте тези дни, за да подобрите отношенията си.