17.09 – Венера и Марс – предизвикателност

Денят на Вяра, Надежда и Любов е изпитание на чувствата и може да ви предостави доста силни емоции. Дали ще ви разтърсят приятно или не, зависи от състоянието на отношенията във връзката ви. И това се отнася не само за личните отношения, защото Венера е свързана с любовта и с финансите. Не е изключено те да са част от разгарящите се страсти. Може да ви провокират да пръснете бързо пари за красота и удобства, но много скоро това да стане повод за скандал или недоволство.
По-добрият вариант е да направите неочаквана изненада на любимия човек и това да накара чувствата му да избухнат с нова сила. Заложете на предизвикателство, което да възбуди всичките му сетива. Помислете как да привлечете и зрението, и слуха и вкуса му.

Едва след това може да загатнете някоя трудна тема. Само внимавайте с ревността и разговорите за изневяра. Не пускайте духа от бутилката, ако не сте готови да ви напуснат за малко или завинаги.
Колкото и да сте практични и икономични напоследък, позволете си малко волност и напомнете на себе си и на околните, че животът е хубав. Започнете с външния си вид и продължете с игрите на Венера, за да разгорите огъня на позатихналата страст.
Ако сте необвързани, е възможно да предизвикате нечий интерес. Но внимавайте да не понижите стандартите си в желанието да бъдете харесани. Предизвикателното поведение днес може да създаде искра и да лумне буен огън на скандал или физическа разправа, която да остави дълбок белег. Силните емоции няма да зачитат правото на изслушване или приемане Всичко може да се случва толкова бързо, че да ви остави без дъх.
Венера и Марс този път създават гняв и самоконтролът е на ръба. Ако напоследък сте нетърпеливи или агресивни, ще са ви нужни много сериозни усилия, за да не дадете воля на емоциите си. Запомнете, че за да ви отхвърлят точно сега, вероятно е полезно за вас. Не създавайте сблъсък, но и недейте да правите компромиси. Примирението е само временно отлагане на неизбежното. После ще съжалявате за изгубеното време в скука, студенина и потиснато достойнство.
Може да намалите напрежението с физически упражнения, танци или с грижа за красотата си, но без да използвате режещи инструменти, за да не се нараните.