12.09 – Слънце и Уран – проблясъци

Седмицата започва с повече енергия и приключенски дух, въпреки мечтателното и релаксиращо състояние, което създаде пълнолунието в Риби.
Ще ви привличат възможностите за експерименти и по-прогресивни проекти. Желанието за промяна, заедно с повишената интуиция може да ви доведе проблясъци за бъдещето.
Усещането, че трябва да обновите живота си, въпреки наближаващата есен, ще ви направи по-уверени да изразите уникалната си същност. Необичайните ви действия или промяна на външния вид ще покажат креативната ви страна. А това ще даде шанс на нови и необикновени запознанства или осъзнаване, че можете да живеете различно.
Сега имате шанс за промени, които макар да са изненадващи и поради това напрягащи, разчупват рутината и носят обновление.

Ще ви се иска да опитате нещо ново и оригинално, дори извън нормалното според досегашните ви възгледи.
Не се страхувайте да напуснете зоната си на комфорт и да поемете риск. Важното е да опитате друг начин да се чувствате по-приятно. Не тъгувайте по разнообразието на лятото. От вас зависи да оцветите и предстоящите дни. Един от начините е да изхвърлите старите вещи и особено тези, които ви напомнят за миналото и ви натъжават. Не забравяйте, че за да дойде новото, трябва да му направите място, както в гардероба, така и в сърцето и ума си.
По-добре да следвате енергията на промяната, отколкото да я отлагате и тя да ви се стовари като гръм от ясно небе, когато вече сте приели сивотата на ежедневието.
Приемете, че каквото и да се случва извън вашия контрол, то създава условия да сте на правилното място в по-подходяща компания.
Разбира се всяка изненада е стряскаща и за миг неприятна и разстройваща установения ви ред. Но светът нямаше да се развива, нито пък вие, ако правите едно и също постоянно.
Колкото и да се опитвате да си създавате сигурност и да я търсите в работата или личните отношения, тя няма да бъде на 100%. Единственото сигурно в живота е промяната. По-добре я приемете и се фокусирайте върху новите предложения и възможности.
Припомнете си намеренията, които имахте за 2022 година и си обещахте да реализирате от 1 януари. Ако досега не сте ги започнали, сега е подходящ момент да го направите.
Създавайте нови приятелства, дори хората да са прекалено различни от досегашния ви кръг. Разширете мирогледа си, знанията си и наблюдавайте на какво ви учат техните странности.
Може би е време да започнете някакво обучение, особено свързано с технологии, компютри, наука, техника, електричество или астрология.