10.09 – ПЪЛНОЛУНИЕ в РИБИ

Това пълнолуние помага на промяната, колкото и трудна да е тя.  Мнозина ще преодолеят ограниченията и разочарованията, които са започнали още в края на миналата година. Заедно с тях започнаха да се появяват и сега ще забележите  вълнуващи възможности за освежаваща промяна или нова посока.
Възможно е да усещате, че интуицията ви е толкова силна, че сякаш не ви оставя  да се обърнете към разума, за да направите вашия избор, но въпреки това нямате колебание.
Пълнолунието в Риби ще ви направи много по-чувствителни и търсещи нежност, разбиране, опора. Ще ви е нужно някой просто да ви прегърне и да ви каже, че светът е несправедлив, но винаги има надежда.
Възможно е да усетите известна финансова нестабилност или парите сякаш да изтичат между пръстите ви.

Ако не плувате в морето на любовта, а отношенията, в които се намирате ви тежат, ще ви се иска да се скриете от реалността.  Промените може да ви изглеждат твърде сложни и трудни за приемане. Неочаквани ограничения, особено в комбинация с ретроградния Меркурий може да забавят намеренията ви в любовен или финансов план.
Много вероятно е да се изправите пред промени, които не искате. А това да попречи на вашите желания и да увеличи напрежението. Дори да сте очаквали промени, тяхната внезапност може да ви нарани, разочарова и дори да потънете в самосъжаление или депресия.
Но ако се опитате да се адаптирате по-бързо или да бъдете търпеливи и гъвкави, тези предизвикателства ще ви освободят от негативни преживявания в бъдеще и от ограничения, които дори не осъзнавате.
На някои от вас им предстоят или отскоро преживяват вълнуващи срещи. Те ще ви направят по-осъзнати и разбиращи чувствата си. Следвайте инстинктите си, които сега някак ви дават увереност, че сте на своя истински път.
Колкото сте по-отворени към новите ситуации и ги приемате като приключение или експеримент, толкова по-лесно ще се справите и ще откриете новите шансове за успех и удовлетворение от живота.
В случайни срещи може да намерите нова любов или приятелство.
Ако досега сте били недоверчиви към запознанствата в Интернет, сега може да намерите своето вдъхновение, нови възможности и нови връзки. Но все пак не се предоверявайте, колкото и магично да е привличането към някого.
В двете седмици след пълнолунието се опитайте да преразгледате старите си навици и модели на мислене и се освободете от тези, които не ви носят спокойствие, здраве и радост.
Откъснете се от токсичните връзки в личния и професионалния живот. Няма нужда да страдате повече. Погрижете се първо да своето щастие и напуснете местата и хората, които ви създават негативни усещания или ви ограничават да бъдете себе си.