31.07 – Слънце и Юпитер – ентусиазъм

Днес може да се чувствате на върха на света и да се радвате на топли и приятелски отношения с всички. Възползвайте се от доброто настроение, ентусиазъм, самочувствие и късмет. Не  пропускайте предложенията за пътуване или забавления.
Ако сте настроени на по-спокойна вълна, използвайте почивния ден, за да обогатите знанията си или за духовен и материален растеж.
Някой най-неочаквано може да получи финансово постъпление. Това внезапно ще промени плановете ви.
Увеличава се желанието да излезете от всякакви ситуации, които ограничават живота ви.
Вероятно силно усещате нуждата от промяна и вълнения. Възможно е плановете ви да се объркат и внезапно да замените една дейност с друга.

Само внимавайте със спонтанните, хаотични и твърде смели действия. Сега не е добре да рискувате. Пазете се от тези, които ще го направят. Те могат да застрашат сериозно не само техния, но и вашия комфорт.
Бъдете особено бдителни и търпеливи на пътя. Опитайте се да контролирате тази импулсивна и непостоянна енергия. Най-добре да я вложите в нови, нетипични за вас изяви. Изберете странното пред буйното и дръзкото.
Не пропускайте гениалните идеи, които може да ви хрумнат. Колкото и необичайни да са, те могат да ви отведат на ново ниво.
Забавлявате се да бъдете по-различни от обичайното.
Това е по-добър начин да прекарате деня, отколкото да потъвате в негативизъм, тъга и изолация.
Да сте само е полезно днес, само ако се занимавате с учене, работа на компютър или комуникации в интернет.
Възможни са трудни разговор, които да ви покажат грешките и уроците, които имате да учите.
Не съдете партньора, родителите и приятелите си и не вземайте сериозни решения за връзките си с тях точно днес.
Дори да не ви харесва, че по-възрастните или по-опитните от вас ви съветват, обърнете внимание на фактите в това, което чувате.
Избягвайте да подписвате договори или да правите големи инвестиции. Може да ви се струва, че имате нужната информация, но може и да грешите.