28.07 – НОВОЛУНИЕ в ЛЪВ

Тази вечер настъпва Новолунието в Лъв, което е отлично за ново и значимо начало. Заедно с това, можете да преразгледате своите навици, знания и вярвания, докато търсите нови и изобретателни начини за напредък.
Да поставите живота си на нов път е още по-възможно поради аспекта на новолунието с Юпитер, който точно днес става ретрограден.
Юпитер внася още приповдигнато настроение, ентусиазъм, самочувствие и късмет към веселото и игриво настроение, което Слънцето и Меркурий в Лъв създадоха преди седмица. Възможностите за личен, духовен и материален растеж се увеличават. За да уловите мига и да следвате новата посока, е добре да започнете обучение, пътуване или бизнес. Има обаче условия да се чувствате толкова доволни, че да пропуснете възможностите за развитиее покрай забавленията и гордостта от постигнатото досега.
Внимавайте с нуждата да се представяте по най-бляскавия начин пред публика, приятели или пред партньора. Използвайте усмивката и благородството, за да ви приемат с радост.

Напрежението, осигурено от Меркурий и Уран днес и в следващите няколко дни, няма да ви остави да бездействате и да се отпуснете. Възможни са вълнения, внезапни промени в ситуациите и намеренията. Това може да увеличи напрежението, безпокойство и импулсивността. Неочаквани събития или неприятни новини може да ви накарат да промените плановете си.
Заедно с това нетърпението да се забавлявате и да се чувствате по-свободни ще ви направи по-разсеяни, по-малко отговорни или надеждни.
Рязкото общуване или объркани думи може да създадат разгорещени  сблъсъци. Прибързаното мислене увеличава риска от грешки, а необмисленото говорене може да обиди другите. Колкото и да ви е трудно, постарайте се да не реагирате и да не говорите прекалено спонтанно.  Преди да правите смели и грандиозни изявления проверете фактите. Избягвайте да вземате спонтанни решения или да се съгласявате, ако ви притискат и усещате, че не това е вашето желание. Постарайте се да сте по-адаптивни, дипломатични и с усмивка да приемате промените. Никога не знаете дали една провалена среща или пътуване не ви предпазват от проблем.
Гледайте на случващото се като краля на животните – по-глобално, спокойно и уверено, че най-доброто предстои. Просперитетът, властта и щастието са много възможни при това новолуние във величествения Лъв.
Не е изключено да се запознаете с интересни, творчески и по-различни от вас хора. Приемете новите приятелства, особено случайните, като шанс да научите нещо. Всеки, застанал на пътя ви най-неочаквано, може да ви издигне на по-високо ниво – интелектуално, духовно или материално.
Хората, които се занимават с изкуства, спорт, танци и развлекателен бизнес имат прекрасни шансове да бъдат оценени и възнаградени. Някой странник може да ви отведе до оригинални идеи и творчески пробиви.
Животът е сцена – играйте главната роля с усмивка и увереност!