19.07 –Меркурий преминава в Лъв

Това прави мисленето и говоренето по-уверено и изпълнено с величественост. Фокусът е върху целта и колкото по-голяма е тя, толкова по-добре. Едва ли детайлите ще ви занимават сега. Това ще стане след две седмици, когато Меркурий ще премине в неговия прецизен знак Дева. Дотогава ще имате възможност да сте по-изразителни, артистични, да разказвате истории, които да звучат доста убедително. Вероятно ще усещате нужда да говорите от сърце и хората да слушат това, което имате да им кажете.
В предстоящите две седмици общуването става много по-ясно и можете по-добре да изразите себе си. Думи ще има в изобилие и в най-различни цветове, придружени от нотка прецизност и точност. Фактите и анализите ще се появят по-късно, но засега може да заложите на блестящите си големи идеи и да ги представите пред по-широка публика. Ще провокирате директна комуникация, в която ще имате нужда да зачитат вашите достойнства и блестящ ум.

Ако досега не ви е достигало смелост да разкажете вашите хрумвания сега едва ли ще се сдържите. Все пак внимавайте да не разкрасите прекалено нещата и след това да не успеете да ги реализирате толкова блестящо, както сега ви изглежда под лъчите на Слънцето и под кралското влияние на господаря на животните. А когато вие слушате се сещайте, че прекалено красивите думи едва ли са реалистични.
Предстоят дни на доста социално общуване, забавления, остроумие, което обаче е на крачка от лекомисленост и хапливост. Не случайно във всяка шега има доза истина, от която може да заболи. Но от друга страна, смехът е здраве. Блестете с мярка, за да не придобият думите и действията пресоленост.
Бъдете креативни, освободете скритите си артистични способности, снимайте се, танцувайте, пейте на воля.