16.07 – Слънце и Меркурий – светли мисли

Енергията на деня осветлява мислите ви, озарява ума ви и дава възможност да погледнете на света с лекота. Каквито и тъжни и тежки преживявания да сте имали напоследък това е глътка свеж въздух. Ще се засили благоприятното влияние, ако направите кратко пътуване или посетите някое близко място. В компанията на приятни и весели хора, по-млади от вас или с младежки дух, ще усетите красотата на света. Ще можете по-оптимистично да възприемате бъдещето, каквото и да ви предстои. Сега е момент на оживление, подмладяване на тялото и ума.
Комуникацията днес ще е изпълнена с радост и забавни моменти.
Бързият ви ум, любопитство и адаптивност ще помогнат да намерите общ език с всеки, който е близо до вас. Може да ви се прииска да блеснете със знания или да изненадате някого с приятни новини.
Възможно е да станете по-известни и интересни както сред близки, приятели и съседи, така и в социалните мрежи. Внимавайте с егото и многословието. Може да намерите забавен начин да покажете какво мислите за себе си или другите.

Имайте предвид обаче, че много хора са наясно, че зад всяка шега има и доста истина. Нека все пак това, което ви е на ума да не излиза твърде бързо през устата ви, за да не засегнете хората около вас.
Вероятно почивните дни ще отминат много бързо, изпълнени с много срещи, кореспонденция, нова информация и решаване на ситуации.
Споделяйте идеи, обсъждайте планове, пазарувайте или продавайте, наслаждавайте се на новите контакти. Пътувайте и се забавлявайте. Усетете какво е да си млад, безгрижен, усмихнат и вперил поглед в чудесното небе, цветята или вълните.