02.07 – Меркурий и Сатурн – практичност

След вчерашните проблеми и циклене при работа с документи, разпилените мисли и разговори, объркванията от разсеяност, днес всичко ще си заеме мястото.
Повишената способност за концентрация и внимание към детайлите ще ви помогнат да свършите задълженията си елегантно, без грешки и навреме. Всяка продължителна умствена работа, подреждане на документи и въвеждане в ред на финансите са подходящи дейности днес.
Здравият разум и практичността създават условия да направите дългосрочни планове, да подготвите договори, особено за недвижими имоти и финансови операции. Уверено ще поемате ангажименти, които да ви представят като отговорни и умни хора.

Възможно е да ви притиска несвършена работа от изминалата седмица. Днес ще успеете по-лесно да се мобилизирате и да я приключите, колкото да е неприятна или да ви изглежда излишна. По-късно ще разберете, че усилията са си стрували много повече от очакваното.
Новите приятелства и партньорства, които създавате днес вероятно ще бъдат трайни и надеждни.
Погрижете се за здравето си и за семейни въпроси като медицински прегледи, застраховки и завещания.
Разговорите с по-възрастни или по-опитни хора от вас ще ви донесат добри  идеи за развитие.  Можете да срещнете някой, който е авторитет за вас или вие да спечелите уважението и признанието на някого.