20.06 – Меркурий и Юпитер – позитивно мислене

Седмицата започва с добро настроение. То ви настройва повече за забавление и планиране на щастливо бъдеще. Сега можете да погледнете по-широко на перспективите и по-отпимистично да мислите за тях. Глобалната нагласа за успех ще ви помага при вземането на решения. Информацията, която ви е нужна може да се появява от всички страни. Сякаш изведнъж знанията на света се отварят във ваша полза.
Позитивното мислене и добрите комуникативни умения създават условия за богато и пълноценно общуване. Да представите себе си по най-добрия начин е напълно в възможно днес. Докато разговаряте с усмивка и с отворени карти може да напреднете доста в отношенията с партньорите. Използвайте своята дипломатичност и такт, за да преодолеете различията и да заровите томахавката на доскорошни конфликти.

Днес всичко изглежда по-лесно и се случва с размах.
Ако ви предстоят важни сделки и подписване на договори внимавайте да не прекалите с усещането, че всичко е по силите ви, защото ще дойде време да изпълните обещаното или да вложите големите средства, които сега ви изглеждат нормално.
В компания може да прекарате незабравими мигове и да откриете много общи интереси и за забавления и за бизнес. Можете да създадете нови приятелства и партньорства с лекота.
За тези, които учат или се явяват на изпити стресът ще е по-малко от обикновено. Повишеното любопитство към знания може да ви отведе до интересна информация.
Макар да е начало на работната седмица мнозина ще усещат, че умът им е на почивка и душата им копнее да се забавлява, докато тялом са на работа. Наслаждавайте се на това настроение и  планирайте пътуване или друго приключение. А късметлиите могат и да си го реализират точно днес.