30.05 – НОВОЛУНИЕ в БЛИЗНАЦИ

Съвпадът на Слънцето и Луната този път създава огромно количество енергия. Една от причините е свързването им със съвпадащите планети Марс и Юпитер. Тяхното партньорство може да ви донесе чест, богатство и успех, ако силата на Марс и късметът от Юпитер се съчетаят подходящо. В противен случай смелостта може да се превърне в бунт, насилие и гняв, а разширението, което създава Юпитер да помете добрите намерения. Не е изключено и конфликтите много бързо да се превръщат в разрушителни бури.
За недоразуменията все още допринася ретроградния Меркурий, който създава грешки в комуникациите и неразбиране.
Стремежът да се постигат целите бързо и без много обмисляне също може да ви отвее на място, което да ви причини главоболия. Информацията , преминала през няколко грешни тълкования би се превърнала в лъжа или клевета.

Проверявайте всичко, което достига до вас, особено ако трябва да вземате важни решения.
Натрупването на енергия може да ви изненада неприятно с времето и начина, по който се проявява. Отрицателното мислене и неприятните думи увеличават риска от агресия, която неочаквано да премине от словесна във физическа. Затова избягвайте спречквания с компании, масови прояви, стачки и публични спорове.
Възможно е приближаването на ретроградния Сатурн да ви изправи пред съдебни спорове или твърде напрегнати разговори относно контрола и властта в професионалните или личните отношения. Появата на информация или хора от миналото ще ви напомнят за кармата. Според предишните ви решения и поведение ще получите и каквото заслужавате. За някои това може да са критики или неприятни преживявания, но за други да е голяма печалба и постигнато желание.
За да избегнете описаните рискове, насочете силата си към упорита работа, спорт или състезание с хора, които не са в близост до вас. Конкуренцията изисква усилия, но победата може да си заслужава.
За всички, които са свързани с обучение, изпити, отношения с хора на голямо разстояние ще има развитие или шанс да започнете по-мащабни или дръзки начинания.