02.05 – Венера преминава в Овен

Планетата на любовта и романтиката ще добави огън и страст в ежедневието. До 28 май Венера в Овен ще ви вдъхновява да си създавате удоволствия и да действате активно, преследвайки желанията си. Тя ще добавя романтика и палаво търсене на нови преживявания. Може да се изненадате колко по-напрегнато се стремите да получите вниманието на някого.
Ако търсите ново начало, сега шансовете нарастват. Дори да имате връзка е възможно да се имате нужда от обновление или от вниманието на някой страничен. Забавлявайте се, играйте, флиртувайте, радвайте се на живота.  Подгответе се за вълнуващи нови възможности. Може любовният ви живот да стане по-цветен и слънчев, като дългоочакваната пролет. Дори срамежливите и стеснителните ще усетят този прилив на самочувствие и дързост, които да им помогнат да направят смела крачка напред. Погрижете се за най-ценното в живота си,. Стоплете отношенията и живота си с повече нежност и страст.
Венера в Овен вярва в силата на любовта и способността й да промени другия, но по малко повърхностен начин. Това оживление може да подразни някои от вас, ако все още не сте настроени към подобна интензивност. Вместо да оставате в това войнствено настроение, използайте възможностите да изживейте своите пориви на младост и безгрижие. Само не забравяйте да се пазите покрай дръзките прояви. 

Смелостта на Овена е малко безразсъдна и създава главоболия. Затова се опитвайте да не действате прибързано и на инат! Колкото и да ви е трудно, поглеждайте на ситуациите и от позицията на родител. Бъдете си сами майка или баща, за да сте невредими, физически и емоционално
Можете да направете смели планове за финансовото си бъдеще и дори първата крачка в желаната посока, за да се доближите до жадуваната ценност. Но се въздържайте да пръскате пари, сякаш са хартийки в игра или състезание. Не е разумно още в началото на лятото да останете с празна сметка, за да бъдете непременно първи или победители този месец.