27.04 – Романтика и успех

Днес Венера, Меркурий, Юпитер и Нептун ще ви накарат да витаете в облаците или ще ви дадат успешна визия за бъдещето.
Не пропускайте този прекрасен шанс за подобряване на духовната свързаност с половинката.
Привлечени от всичко красиво и нежно ще искате денят и вечерта да преминат в мир и разбирателство. Ако имате възможност, отделете си време творчество или да се насладите на създаденото изящество от другите – музика, филм, изложба. Може да се почувствате по-добре и ако покажете на хората около вас своята състрадателност и готовност да помагате. Точно днес не се притеснявайте, че някой ще ви приеме за глупави, когато пръскате пари за него или да нещата, които ви носят удоволствие.
За някои обаче розовите очила може да паднат рязко и да откриете, че давате всичко на неподходящ и дори агресивен партньор.

Стоите далеч от всякакви ситуации и хора, които ви нападат дори да е само словесно или се опитват да ви омайват, опитвайки се да изкопчат колкото може повече ползи за себе си. Ако се разочаровате, приемете суровата реалност като вятър на промяната, който изяснява негативите във връзка ви.
За някои от вас да работят днес ще доста трудно, защото ще ви се иска да избягате от рутината и вместо това да мързелувате или да мечтаете.
За други обаче се появява златен шанс да яхнат вълната на успеха. Обмислете и планирате смело бъдещето си.
Сега сте способни да видите голямата картина и да подредите пъзела на желанията си, вземайки правилите решения. Визуализирайте ясно пътя, по който искате да продължите, като допускат е само положителните мисли и чувства да завладеят ума и сърцето ви. Само така ще създадете стабилна основа за успешното бъдеще.
Меркурий и Юпитер създават позитивната нагласа и прекрасни комуникативни умения, за да постигнете желаната цел в разговорите и преговорите. Можете да подпишете печеливши договори, особено ако са финал на предишни действия.
Добрата концентрация и лекотата при възпроизвеждане на знания правят деня подходящ за изпити, учене и бизнес сделки, стига да не се отнесете в мечтания по непостижими идеали.
Обсъждайте дипломатично и бъдете толерантни към мнението на мислещите различно. Така може да направите изгодни сделки или да си пробиете път с лекота.
Планирането или започването на пътуване или приключение ще донесе забавление, а може би и нови приятели.