12.04 – ЮПИТЕР и НЕПТУН – мъдростта на Вселената

Време е за растеж, щастие, късмет и успех.
Днес емоциите ще ви въртят като торнадо, ще ви заливат като цунами и ще ви мятат на брега на реалността за млако почивка преди следващата въртележка. Може да преминете не веднъж от усещане за безкрайно щастие без причина до най-дълбоката тъга и мъка по отминалото щастие и изобилие. Прескачането от спомени към мечти ще изникват сякаш не по ваша воля.
Сънуването и психическите откровения вероятно са доста по-интензивни напоследък. Те, както и всичко,което преживявате днес, могат да ви помогнат да израстнете духовно, да се доближите до принципите на невидимото и да усетите единението с безкрайността на живота и Вселената.
Сега е момента да приемете, че земното не е единственото възможно съществуване и да започнете някоя практика, като медитация, йога или да прочетете поне нещо за душата или за психичното. Дайте си време да надникнете в своите душевни болки или в причините и поводите за неописуема радост.  
В началото на работната седмица едва ли ще е лесно да зарежете всички задължения и да тръгнете на пътешествие накъдето ви влече сърцето и да си позволите истинска почивка изведнъж. Но поне го направете във въображението си или чрез хубава книга или филм.
Ако не сте много отнесени, може да се развихрите в някоя успешна сделка или да създадете нови  контакти с хора, които са далече от вас или са много различни от обичайното ви обкръжение.

Обърнете внимание на философските или религиозни възгледи и бъдете толерантни към различното. Помислете за връзките между нещата и хората и оставете оптимизъм да осветли всичко.
Сложете начало на вашето духовно развитие или ако вече сте започнали, смело преминете на следващото стъпало. Забавлявайте се с абстрактни идеи или разширете визията си.  
Някои ще имат невероятен късмет – пари, любов, ползотворно приятелство, бизнес партньорство. Бъдете отворени за всякакви идеи, които да ви помогнат да прескочите собствените си граници или да преминете отвъд тези, които другите ви поставят.
Мистичното днес може да се превърне в реалност, ако повярвате и приемете, че няма невъзможни неща. Така са се родили откритията в науката и техниката. Може и във вашата глава да има шантави идеи, които някой или вие да успее да превърне в огромна полза за човечеството.
Подайте ръка за помощ без да очаквате нищо в замяна и усетете как човещината във вас ви изпълва и това е по-удовлетворяващо от много други преживявания.
Пишете, композирайте, танцувайте, играйте, спортувайте, мечтайте и се радвайте с цяло сърце, защото животът е прекрасен. Трябва само малко да избутате рутината от мислите си и да се усмихнете широко!